NIETS IS STERKER DAN DE #KRACHTVANFEYENOORD

In moeilijke tijden is het belangrijk om elkaar kracht te geven. Met een welgemeende boodschap, een mooi gebaar of een helpende hand. Op het platform #KrachtvanFeyenoord willen we die krachten bundelen. Om te laten zien dat we samen, zelfs als we afstand moeten houden, sterker zijn dan welke crisis ook.

#KRACHTVANBEWEGEN

Het kan lastig zijn om de jongste Feyenoorders thuis bezig te houden. De buurtcoaches, medewerkers sports en gezondheid en maatschappelijk trainers van Feyenoord zorgen daarom dagelijks voor een sportieve uitdaging, interessant leesvoer en een wekelijkse quiz. En dat alles is niet alleen uitdagend voor de jeugd!


#KRACHTVANLEREN

Ook vanuit huis kun je dagelijks van en met elkaar leren. Samen helpen we elkaar huiswerk maken, lesstof doornemen en vragen beantwoorden. Samen sterk betekent namelijk ook samen slim. Via het platformonderdeel #KrachtvanLeren plaatsen projectmedewerkers, coaches en docenten van Feyenoord dagelijks video’s met uitdagende opdrachten, challenges en vlogs.


#KRACHTVANELKAAR

Feyenoord is een club van daden, en zeker nu zijn daden nodig. Heb jij – net als al die aanvoerders van de samenleving die we laatst in het zonnetje hebben gezet – een mooi initiatief voor een ander? Deel het dan op social media met de hashtag #KrachtvanFeyenoord en vind jezelf terug op ons maatschappelijke platform!


#KRACHTVANFEYENOORD

Wil jij ook een steentje bijdragen? Klik op onderstaande button en bekijk hoe dit met jouw persoonlijke kracht kan in deze tijd.




Voor altijd de helden van ‘1970’