FEYENOORD FANSHOP


DOLDWAZE
DECEMBERMAAND

December is voor de afdeling Merchandising van Feyenoord ieder jaar weer een maand waar naar uit wordt gekeken. In de (online) Feyenoord Fanshop is het namelijk het doel om het voor iedere supporter mogelijk te maken hét ideale cadeau te scoren voor de feestdagen. Benieuwd naar het assortiment van dit jaar? Lees dan verder!

Fer, Toornstra en Larsson in nieuwe adidas casuals

Leroy Fer, Jens Toornstra en Sam Larsson staan centraal in de campagne rondom de nieuwe adidas casuals. De nieuwe lijn werd onlangs gepresenteerd en de beelden van de spelers verschenen onder andere op de mediakanalen van Feyenoord.

Vertrouwde items met een nieuwe kleur

De Z.N.E.-lijn, met uiteraard het Feyenoord-logo op de kleding, is inmiddels een bekende lijn van adidas. Deze collectie keert regelmatig terug in de Feyenoord Fanshop. De kleur rood is in deze collectie de meest uitgesproken kleur en past uiteraard bij de clubkleuren van Feyenoord.

Nu verkrijgbaar

De nieuwe adidas casuals zijn verkrijgbaar in zowel de fysieke winkels als online! Bekijk hier de locaties en openingstijden van onze winkels of klik hier of op de button hieronder om online te bestellen

KERSTTRUI EN STROPDASSEN

Kersttrui of stropdas?

De Kuip voert dit jaar de boventoon op de kersttrui en is owel online als bij de vijf fysieke winkels verkrijgbaar. Deze outfit moet je als échte Feyenoorder toch dragen tijdens het kerstdiner? Wees er snel bij, want het gaat om een limited edition, dus OP=OP!

Liever niet in de kersttrui, maar wel in Feyenoord-stijl aan tafel? Met de kerststropdas toon je op gepaste wijze je trots voor de club. De stropdas is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk in donkerblauw en groen. De groene stropdas is, in navolging van het groene limited edition adidas jack, ook een subtiele verwijzing naar de kleur van Rotterdam.

Scoor jouw kerstoutfit

Direct de kersttrui of een van de gloednieuwe stropdassen scoren? Klik dan hier om online te shoppen! Uiteraard ben je ook van harte welkom in een van onze winkels om een passende outfit voor de feestdagen uit te zoeken.


De playlist van Nick Marsman


Meelopen op Varkenoord