‘SAMEN STAAN WE STERK. JUIST NU’

In moeilijke tijden is het belangrijk om elkaar kracht te geven. Met een welgemeende boodschap, een mooi gebaar of een helpende hand. Op het platform #KrachtvanFeyenoord willen we die krachten bundelen. Om te laten zien dat we samen, zelfs als we afstand moeten houden, sterker zijn dan welke crisis ook.

#KRACHTVANBEWEGEN

Veel thuiszitten betekent niet dat je ook stil moet zitten. Integendeel. De buurtcoaches, medewerkers sports en gezondheid en maatschappelijk trainers van Feyenoord zorgen dagelijks voor een sportieve uitdaging, interessant leesvoer en een wekelijkse quiz.


#KRACHTVANLEREN

Ook vanuit huis kun je dagelijks van en met elkaar leren. Samen helpen we elkaar huiswerk maken, lesstof doornemen en vragen beantwoorden. Samen sterk betekent namelijk ook samen slim. Via het platformonderdeel #KrachtvanLeren plaatsen project-medewerkers, coaches en docenten van Feyenoord dagelijks video’s met uitdagende opdrachten, leuke challenges en vlogs.


#KRACHTVANELKAAR

Feyenoord is een club van daden, en zeker nu zijn daden nodig. Dus toon initiatief en vraag anderen dat ook te doen. Inspireer. Help waar nodig, en waar je kan. Heb jij ook een mooi initiatief voor een ander? Deel het dan op social media met de hashtags #KrachtvanFeyenoord en #KrachtvanElkaar en vind jezelf terug op de social wall op ons maatschappelijke platform!


#KRACHTVANFEYENOORD

Wil jij ook een steentje bijdragen? Klik op onderstaande button en bekijk hoe dit met jouw persoonlijke kracht kan in deze moeilijke tijd.
‘De poef vloog door het raam naar buiten’