DE PLAYLIST VAN LIAM KELLY

Muziek brengt je terug naar een bepaald moment, het kan zorgen voor ontspanning of kan je in de juiste mood brengen als je een prestatie moet leveren. Dat weten ook de spelers van Feyenoord 1, die allemaal naar andere muziek(soorten) luisteren. In deze aflevering van ‘De playlist van…’: Liam Kelly.

‘En de afspeellijst mag niet langer zijn dan twaalf nummers?,’ vraagt Liam Kelly, hopend dat hij misschien nog wat extra liedjes toe mag voegen aan zijn lijst die hij gaat delen met Het Legioen. Maar nee, we moeten keihard zijn. Twaalf liedjes en niet meer. ‘Oké,’ appt hij na lang peinzen.


‘Dit zijn mijn twaalf favoriete liedjes op dít moment in déze periode van het jaar,’ zegt Kelly als verontschuldiging naar de artiesten die hij niet op kon nemen in zijn playlist. ‘Weer een fan van Drake? Zeker, mate! Ik ben twee keer bij een concert van hem geweest. Geweldig.’


Ook Meek Mill is een favoriet van Kelly. ‘Heerlijke muziek om in matchdaymode te komen.’ Wil jij met eigen oren horen hoe Kelly dat doet? Check dan zijn Spotify-playlist hieronder!